2010. február 10., szerda

vendégségben

Hááát... ez a hétvége! Mindig élősködtünk valakin.
Szombaton Kata nagyon finom tárkonyos csirkeragulevest főzött, amivel jó ötletet adott nekem, hogy a krémlevesektől és az általam híg leveseknek nevezettektől valami olyan felé meneküljek, amiben sikerem lehet. Nagyon ízlett, és különösen jól esett a hidegben. Isteni tárkonyillat lengett az egész lakásban. Hmmm...
Vasárnap Ircsitől kaptunk ebédet. Fura levest kaptunk és szalagos fánkot. A fura jelző nem minősítés, csak annyit jelent, hogy még nem ettem ehhez hasonlót: habart húsleves nudligombócokkal. Igazi liláknak való leves. Azt mesélte, létezik nudlileves, amit a nudli főzővizéből készítenek...
Pénteken a Marcelloba megyünk. Remélem, minden kerek lesz. Eddig minden nagyon jó volt, amit ott kaptam. Tavaly ilyen tájban voltunk ott Bogárral, és kaptunk házi készítésű szívsütit. Hát nem édesek?!
Szombaton a barátainkat várjuk. Szendvicseket szeretnék készíteni (már elterveztem, milyen fajták lesznek) és borzaskatát. Dokumentáljuk és beszámolok.

1 megjegyzés:

  1. jééé!
    Van blogod neked? Örülök!!!
    Majd igyekszem olvasni tényleg rendszeresen. Az élősködésről meg annyit, hogy máskor is élősködhettek rajtunk. (Főleg, ha körbefurikáztok a városon :))

    VálaszTörlés