2010. február 6., szombat

lazac és hátszín


Ezen a héten megint elöntött minket a szemét: mirelit, gyors, szendvics...
Hogy ezt kompenzáljam pénteken spenótfőzeléket készítettem lazacfilével. Nagyon jó párosítás, és szerencsére az összes alapanyag kiváló minőségű volt. Az interben vettem sajátmárkás, mélyhűtött lazacfilét, ami tökéletesen finom volt.
Közben Bogár megszerzte egy diplomáját. [ :) :D B-) :<> ] Örömünket, illetve a felgyülemlett feszültséget és fáradtságot egy finom vacsorával gondoltuk levezetni. Bogár nagyon szereti a szép nagy darab marha húsokat, így hátszínt sütöttem a Bereznay-könyvből. (Árpinak üzenem, tényleg nem úgy nézett ki, mint a könyvben -nem csak a fotótechnika miatt-, és biztos vagyok benne, hogy az íze sem olyan lett, de nem voltunk csalódottak.) Szóval, ami a képen látszódni próbál: krumplilepény, hátszínszelet, mustáros-tárknyos szósz, bevert tojás -nem fagyi :/ -. Ez a bevert tojás milyen jó pofa! És finom is. Hogy én miért nem ettem eddig lágy tojást?!
Ma Kata főz nekünk tárkonyos csirkeragulevest, én pedig pizzás csigával próbálok eme remekmű nyomába eredni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése