2010. január 27., szerda

gyros és társai

Házi gyrostálacska készült ma. Jobban sikerült mint legutóbb, pedig nem készültem rá különösebbben, de volt itthon minden, ami pont jó volt hozzá. A saláta lett a legjobb: paradicsom, olívaolaj, bazsalikom, lilahagyma, citrom leve, petrezselyem. Nem összekevertem, hanem egymás után tettem őket egy tányérra. Tejföl volt még itthon, abba került bors és erő pista. Meg persze pita volt és csirke mell csíkokra vágva, megpirítva.
Holnapra krumplikrémlevest készítettem. Most tettem bele egy kis répát. Remélem, finom lesz! Hozzá almás rétes lesz. Szegény réteslapot addig szárítottam a hűtőben, hogy még meg is ázott, és összeragadt, de azért én betöltöttem. Este pedig rizibizi rántotthússal.
Bogár már nagyon izgatott és gyámoltalan. De a finom vacsorának nagyon örült.
Hétvégén valószínűleg utazunk anyuhoz. Mindig sóvárogva hallgatja, mikor mesélem neki épp mit főzök (na nem az Oetkerre gondolok): jaj, azt ő is úgy megenné; nem tudok teleportálni... Most kérdeztem is tőle: Anyu, mit főzzek neked? Hát ő most nem kíván semmit, ő nem is tudja... Nincs igazság a földön, de azért bebiztosítom magamat a lasagne al forno kellékeivel, hátha...

1 megjegyzés:

  1. Of course, that doesn’t imply at present can’t be 카지노사이트 your fortunate day

    VálaszTörlés